Afsluiting Velsen Virtueel Festival

Afsluiting Velsen Virtueel Festival
© RTV Seaport / Belinda Put

In aanloop naar het Velsen Virtueel Festival op zondag 9 augustus vanaf 15:00 uur geeft RTV Seaport via deze website steeds een optreden prijs, dat tijdens dit festival te zien en te horen is. Het programma is ook te beluisteren via de radio Seaport (107.8 FM)

Citymarketing wil het virtuele festival gebruiken om te laten zien hoe veelzijdig en bijzonder onze gemeente is. ‘Dat de evenementen deze zomer niet door kunnen gaan is natuurlijk jammer, maar ik vind het geweldig dat de mooiste plekjes in Velsen gebruikt worden voor een virtueel festival’, zegt citymarketeer Friso Huizinga. ‘Dit is uitgegroeid tot iets heel moois!’

Om 20.10 uur is het laatste onderdeel met beelden van het Dorpsfeest Santpoort met een optreden van Full Count. Het festival wordt om 21.00 uur afgesloten door D-Rashid van LatinVillage. Hij draait een dj-set tegen het decor van de ondergaande zon.