Donderdag online Kortebaandraverij Santpoort

Donderdag online Kortebaandraverij Santpoort
© RTV Seaport / Ton van Steijn

De komende week zou in het teken staan van het Dorpsfeest Santpoort. Zo zou donderdag 6 augustus in de Hoofdstraat de Kortebaan van start gaan, die net zoals alle evenementen niet doorgaat vanwege het coronavirus.

Kortebaandraverijen.nl wil de liefhebbers in Velsen en andere vaste bezoekers van de koers toch een middag vol paardensportplezier aanbieden. Daarom wordt gezorgd voor een online alternatief: ‘De Santpoort Challenge’ en is gekozen voor de koersen op de baan van het Zweedse Solvalla.

Op donderdag 6 augustus staat op deze baan een lunchmeeting gepland. De exacte starttijden van deze meeting zijn terug te vinden op de website Kortebaandraverijen.nl. die vanaf dinsdag 4 augustus een voorbeschouwing van de hoofdkoers biedt en gratis beelden van Runnerz. Verder krijgt iedereen die zich registreert een welkomstbonus: bij 50 euro inzet krijg je 25 euro gratis.