Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 14 juli

Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 14 juli
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 14 juli was het radioprogramma Home Alone te horen gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen.  

Tijdens het eerste uur kwam Corina Busman aan het woord. Zij vertelt over haar vak als herborist. Verder geeft zijn workshops bijvoorbeeld theezetten met onkruiden en bloesems. Dit najaar staat Koken met superfood weer op de planning. Voor meer info www.groenvitaal.nl

Vervolgens vertelde zangeres Lily Kok van het Delta Combo over het optreden aanstaande donderdag tijdens het Velserduin zomerfeest. Zij vormt sinds met 1,5 jaar een duo met toetsenist Chris van Huffelen.

Het tweede uur kwam als eerste aan de telefoon Mike Snijders die samen met zijn zus Daphne natuurcamping Schoonenberg in Driehuis  runt. Hij vertelt over de kenmerken van een natuurcamping.

Vervolgens werd gebeld met Rob Kortekaas van de Ruïne van Brederode waar op dit moment  de tentoonstelling Playmobil en de geschiedenis van de Ruïne van Brederode te zien is. Door Playmobil-poppetjes wordt onder andere uitgebeeld de belegering van het kasteel door de Haarlemmers in 1426 maar ook de moord op Floris V op het het Muiderslot. .   

Jacob Bron van de Stadsschouwburg kwam als laatste met een heuglijke mededeling dat de 50 duizend euro van de crowdfunding actie is bereikt om te starten met een filmtheater.  Er is 80 duizend euro nodig dus riep hij op om naar de website www.velsenfietstnaardefilm.nl te gaan en 10 euro te doneren.

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur en terug te luisteren via bijgaande link

.

%d bloggers liken dit: