Win een overnachting in tiny house

Win een overnachting in tiny house
© RTV Seaport / PR

Slapen midden in de natuur in zo’n leuk offgrid tiny house bij Basecamp IJmuiden, wie wil dat nou niet? Tot 20 juni a.s. maak je kans op een gratis overnachting bij Basecamp IJmuiden. Daar moet je wel wat voor doen!

Het is de bedoeling dat deelnemers aan de winactie samen met hun kind een wandeling maken met de wandelapp van Pieter Vermeulen Museum en #BRAK (Google Play en Applestore). Onderweg vullen ouders en kinderen samen een ‘treasure-box’ en sturen voor 20 juni een foto van de doos vol verzamelde natuurschatten via Facebook of Instagram van Pieter Vermeulen Museum of BRAK!. Natuurlijk met een bericht erbij over wat er te zien is op de foto en wat je kind zelf het mooist vindt uit de doos. De drie wandelingen in de wandelapp starten allemaal bij het wikkelhouse van BRAK! bij het Kennemermeer.

Alle deelnemers aan de actie krijgen sowieso een plekje in het Pieter Vermeulen Museum waar alle treasure-boxes tentoongesteld worden. De winnaar van de hoofdprijs, de overnachting in een tiny house, wordt 27 juni bekend gemaakt.