Corona maatregelen versoepeld

Corona maatregelen versoepeld
© RTV Seaport / RIVM

De toilet- en douchevoorzieningen op campings, kampeerterreinen en vakantieparken mogen vanaf aanstaande maandag, 15 juni, weer gebruikt worden.

In de veiligheidsregio Kennemerland wordt op deze dag een nieuwe noodverordening van kracht waarin dit besluit formeel geregeld is. In de nieuwe noodverordening is ook de versoepeling van de bezoekregeling voor verpleeghuizen opgenomen. Alle coronavrije verpleeghuizen mogen vanaf aanstaande maandag weer bezoek ontvangen.

Er wordt dit weekend zonnig weer voorspeld. In Kennemerland gelden al langer (verkeers)maatregelen die van kracht worden op het moment dat er drukte wordt verwacht, zoals het afzetten van wegen of sluiten van parkeerplaatsen. Actuele informatie over de (verkeers)maatregelen delen de gemeenten in Kennemerland via de eigen kanalen: www.facebook.com/gemeentevelsen/ twitter.com/gemvelsen en
www.velsen.nl/