Vierdelige tv-serie over parels van Velsen

Vierdelige tv-serie over parels van Velsen
Foto: Ctymarketing Velsen

Citymarketing Velsen en RTV Seaport maken deze zomer vier televisieprogramma’s waarin de parels van Velsen centraal staan. De eerste aflevering van .IJmuiden gaat over Noordzeevis uit IJmuiden te zien op donderdag 11 juni om 17.00 uur dat samenvalt met de aankomst van de Hollandse Nieuwe.

In deze aflevering nemen Friso Huizinga en Dionne Ruurda van Citymarketing Velsen de kijker mee in de wereld van verse vis. De uitzending is op donderdag 11 juni om 17.00 uur te zien op RTV Seaport (Ziggo kanaal 40, YouTube en www.rtvseaport.nl) en wordt in de dagen erna meerdere malen herhaald.

In juli gaat het programma over natuur en recreatie in Velsen. Daarna worden er nog uitzendingen gemaakt over cultuur (september) en maakindustrie en offshore wind (oktober). De uitzendingen lopen parallel aan de themamaanden van de citymarketingcampagne Moet je zien.

%d bloggers liken dit: