Ook SHIP-gebouw op de Sluizen weer open

Ook SHIP-gebouw op de Sluizen weer open

Na een toch wel vreemde periode gaat met ingang van maandag 1 juni 2020 de deuren van het inmiddels bekende rode SHIP- gebouw aan de Noordersluisweg te IJmuiden weer open.

Ook bij SHIP is de 1,5 meter regel ingevoerd. Daarom is het voorlopig alleen mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken door vooraf te boeken in een bepaald tijdblok via onze website www.ship-info.nl. Deze tijdblokken zijn: van 10.00 – 12.00 uur, van 12.15 – 14.15 uur en van 14.30 – 17.00 uur.

Voor deze reservering, inclusief rondleiding en consumptie, is SHIP genoodzaakt om 5 euro per persoon in rekening brengen. Het maximaal aantal bezoekers per tijdblok is 8 personen omdat bepaalde ruimtes in de expositie te beperkt zijn om met meer dan 4 personen te gelijk rond te leiden. Daarom zullen er per tijdblok twee rondleiders aanwezig zijn.

Er zijn extra maatregelen genomen om de veiligheid van de bezoekers en personeel te garanderen. Bij binnenkomst wordt verzocht desinfecterende gel voor de handen te gebruiken en bij verkoudheidsklachten en/of koorts thuis te blijven.