Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 19 mei

Terugluisteren radioprogramma Home Alone van 19 mei
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 19 mei werd het live-radioprogramma Home Alone uitgezonden. Het programma wordt gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs en wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen voor onder andere mensen die in verband met Corona aan huis gebonden zijn.

Tijdens het eerste uur kwam Hans Meulenbroek de beheerder van het Dorpshuis Het Terras in Santpoort aan het woord, dat T voor bezoekers gesloten is. Ook daar wordt reikhalzend uitgekeken naar verruimende maatregelen zodat mensen elkaar in het Dorpshuis op 1,5 meter weer kunnen ontmoeten.

Vervolgens werd gebeld met Eric Smit van Sportloket Velsen, die vertelde over de genomen maatregelen voor de buitensporten van scholieren en bijvoorbeeld voor de balsporten. Ook de eerste bevindingen van de opening van het zwembad kwamen aan bod.

Het tweede uur werd gebeld met zangeres Justine Pelmelay (o.a. bekend van het Eurovisie Songfestival)
Justine maakt momenteel custommade mondkapjes waarvan de opbrengst ten goede komt van stamcelonderzoek. Zij stelt twee mondkapjes beschikbaar aan mensen die de twee volgende vragen kunnen beantwoorden.
In welk jaar deed zij mee aan het songfestival en
in welke buitenlandse stad werd het gehouden.
Antwoord kan via de mail gestuurd worden aan: nieuws@rtvseaport.nl

Egbert Wilmink sloot het programma af met zijn ervaringen als banenzwemmer in zwembad De Heerenduinen, dat deze week de deuren opende.

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur.
En is terug te luisteren via de bijgaande link.