Steun voor extra steun aan omroep

Steun voor extra steun aan omroep
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

De eenmalige extra steun aan onze omroep wordt waarschijnlijk door alle partijen gesteund en de raadsleden discussieerden in een bijzondere setting in de Burgerzaal over de diverse regionale samenwerkingen. Dat waren de belangrijkste wapenfeiten van de raadsessies van afgelopen donderdag 12 maart.

Daarnaast kwamen de benodige extra middelen ter verbetering van het binnenklimaat van de Brede School de Stek in Velsen-Noord en het gemeentelijke vastgoedbeleid aan de orde. De sessie over de kustplaats IJmuiden aan Zee ging niet door, de ontwikkelaar had zijn plannen nog niet klaar.

Voorafgaand aan de rechtstreekse uitzending was er een interview met burgemeester Dales over de gevolgen van het Coronavirus voor Velsen.

De integale uizending wordt een aantal keer op onze zender herhaald en is ook terug te zien via raadsplein.tv en Uitzending Gemist op onze website.