Oud-Katholieke zondagsdiensten via internet

Oud-Katholieke zondagsdiensten via internet
©RTV Seaport / PR

Ook de Oud-Katholieke kerk te IJmuiden volgt de aanwijzingen van de Rijksoverheid en de daarop gebaseerde instructies van haar bisschoppen, teneinde de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met ingang van zondag 15 maart zijn alle activiteiten en bijeenkomsten afgelast, de kerk blijft gesloten voor bezoekers.

Wel zijn er aangepaste zondagsdiensten die via internet live worden uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De pastores gaan voor in de dienst,  enkele leden van de gemeenschap zijn daarbij actief aanwezig als vertegenwoordiging van de parochie.  Actuele informatie vindt u ook op de website van de kerk: ijmuiden.okkn.nl

De diensten zijn via de kerkomroep – www.kerkomroep.nl – van 10 tot 11 uur vrij voor iedereen te beluisteren, om mee te vieren en mee te bidden.