Rabobank hoofdsponsor Sail IJmond

Rabobank hoofdsponsor Sail IJmond
Foto: Reinder Weidijk

Al jarenlang is Rabobank IJmond hoofdsponsor van het Havenfestival, dat jaarlijks in de havens van IJmuiden wordt georganiseerd. Deze samenwerking wordt ook in 2020 – waarin het Havenfestival wordt omgedoopt tot PreSail IJmond – voortgezet.

Jerry Notenboom, directievoorzitter van Rabobank IJmond en tevens voorzitter van Stichting PreSail/ Havenfestival IJmuiden: ‘Al jarenlang sponsoren wij het Havenfestival, een evenement dat veel bezoekers naar de regio trekt.

Ook Peter van de Meerakker, vice-voorzitter van Stichting PreSail Havenfestival IJmuiden is blij met de voortzetting van de samenwerking: ‘Rabobank IJmond is al jaren zeer betrokken als partner van het Havenfestival. Mede hierdoor is de Stichting in staat een dergelijk evenement te organiseren, dat de IJmond op de kaart zet.’

PreSail IJmond vindt plaats op zondag 9, maandag 10 en dinsdag 11 augustus 2020 in de havens van IJmuiden en Beverwijk. Op woensdag 12 augustus 2020 vertrekken de tall-ships vanuit IJmuiden en Beverwijk naar de hoofdstad voor Sail Amsterdam.
Meer informatie: presailijmond.nl