Doe mee met grootste koor PreSail IJmond

Doe mee met grootste koor PreSail IJmond

Wie zingt er mee met het grote PreSail IJmond gelegenheidskoor op dinsdag 11 augustus op het Hoofdpodium op de Trawlerkade in IJmuiden? Er is plaats voor 350 enthousiaste zangers en zangeressen die met elkaar een uur lang gaan zingen. Het repertoire bestaat uit bekende (pop)songs over zee, wind, water en alles daar tussenin.

‘De wind van voren’ is een initiatief van Stadsschouwburg Velsen in samenwerking met Stichting Welzijn Velsen. De zangrepetities vinden plaats op drie zaterdagochtenden in groepen van 50 personen op vijf locaties in Velsen. De generale repetitie is zaterdag 8 augustus in de Stadsschouwburg Velsen.

Samen wordt er naar een spetterend eindresultaat gewerkt. Een onvergetelijke ervaring. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Deelname kost € 10 en inschrijven kan tot uiterlijk 31 maart via de website van de Stadsschouwburg Velsen. Per locatie en tijdstip zijn 50 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want vol=vol!

Laat horen dat er muziek zit in Velsen!