Open dag bedrijfsschool Tata Steel

Open dag bedrijfsschool Tata Steel
© RTV Seaport / PR

Donderdag 5 maart  kunnen jongeren en degenen die een carrière-switch richting de techniek overwegen kennismaken met de bedrijfsschool van Tata Steel. De Academy is van 14.00 tot 18.00 uur open voor iedereen met belangstelling voor een uitdagende opleiding en baan in de techniek.

Degenen die een carrièreswitch overwegen en zich willen laten omscholen voor een baan in de techniek wordt aangeraden om een kijkje te komen nemen op de Open Dag. Het leer-/werktraject van Tata Steel is namelijk ook erg aantrekkelijk voor zij-instromers, gezien het feit dat Tata Steel een volledig betaalde opleiding met salaris biedt, met een landelijk erkend MBO-vakdiploma en goede doorgroeimogelijkheden.

Tata Steel is een walhalla voor wie zich wil ontwikkelen op het gebied van techniek. De mogelijkheden daartoe zijn legio. Aan de Academy van Tata Steel worden diverse landelijk erkende technische opleidingen aangeboden: procestechniek (MBO-3), werktuigbouw (MBO-4) en elektrotechniek (MBO-4). De opleidingen zijn toegankelijk voor iedereen met minimaal een VMBO-kaderdiploma, een (technisch) MBO-2 diploma of een overgangsbewijs Havo3-Havo4. De twee- en vierjarige opleidingen van Tata Steel bestaan uit een aantrekkelijke combinatie van werken en leren. Het opdoen van veel concrete praktijkervaring, de persoonlijke begeleiding van docenten en mentoren en de doorgroeimogelijkheden spreken velen aan. Het slagingspercentage aan de Academy bedraagt 91% (tegen een landelijk gemiddelde op het MBO van 65%).

Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig. Tijdens de Open Dag kun je al direct solliciteren voor een van de opleidingen.