Engelse barok muziek in ’t Mosterdzaadje

Engelse barok muziek in ’t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Vrijdag 21 februari om 20.00 uur verzorgt Duo Upon the Wind bestaande uit Sabine d’Hont, blokfluit en Remco Jacobs, zang en (barok)gitaar een concert met Engelse renaissance- en barokmuziek van o.a. Dowland, Holborne en Purcell. 

Bloedstollend mooi zijn de liefdesliederen uit de 16e eeuw. De instrumentale muziek varieert van een snel opzwepende dans tot een mooie langzame melodie. Upon The Wind zoekt bij elk stuk een passend instrument. Zo bespeelt Sabine wel negen verschillende blokfluiten en Remco wisselt de barokgitaar af met een western gitaar.

De zaal is een half uur voor aanvang open. De toegang is vrij en een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord (023)-5378 625. www.mosterdzaadje.nl