Pieter Vermeulen Museum open in de vakantie

Pieter Vermeulen Museum open in de vakantie
© RTV Seaport / PR

Tijdens de voorjaarsvakantie van 16 t/m 23 februari is de expositie ‘De Verborgen Vogeltuin’ te zien in het Pieter Vermeulen Museum.

In ‘De Verborgen Vogeltuin’ ontdekken bezoekers vanaf 4 jaar door het uitvoeren van 21 leuke spannende opdrachten, de geheimen van de vogels, insecten en alle andere dieren die je in je eigen tuin tegen kunt komen zoals: slakken, wormen, insecten, spinnen, pissebedden en duizendpoten, egels en nog meer.

Je komt erachter waarom het zo belangrijk is om je tuin te vergroenen: tegels eruit, groen erin!
Als je bij alle opdrachten stil staat, ontdek je ook nog eens hoe je je huis en leefomgeving duurzamer en energiezuiniger kunt maken: handig om voorbereid te zijn op de toekomst zonder gas en hoe het hoofd te bieden aan de gevolgen van klimaatverandering!