NieuwsPunt.-03 februari

NieuwsPunt.-03 februari
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond vandaag gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs.

Als eerste kwam Gerardo Eijbersen aan het woord met een uitgebreide toelichting en tips over de Uit-agenda. Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord, bracht heet van de naald de planning van de herinrichting Kennemerlaan, waarvan fase 1 start op 2 maart. Als alle werkzaamheden volgens plan verlopen zal de herinrichting in november afgerond zijn. Met het zomerfestival van 15 t/m 19 juli aldaar is rekening gehouden.

Vervolgens kondigde Ab Kraaijeveld de brede Driehuis dialoogavond aan, die op 25 februari in het Ichtus College wordt gehouden. Op die avond kunnen inwoners discussiëren over de bouwplannen in Driehuis met projectontwikkelaars, politieke vertegenwoordigers.

Alex van der Molen namens wijkplatform Zee- en Duinwijk kondigde aan dat deze week flyers worden uitgedeeld met een uitnodiging voor een kennismaking op donderdag 13 februari in diensten/seniorencentrum Zeewijk met de twee wijkagenten.

Gertjan Huijbens deelde mee dat de gemeenteraad afgelopen donderdag de Woonvisie met 4 amendementen heeft aangenomen. De woonvisie is te vinden op de website van de gemeente. Ook de andere stukken van de afgelopen raad zijn daar te vinden zoals het ontwikkelingsperspectief Binnenduinrand.

De directeur van de Marina Seaport Gerlof Fünke Kuper sloot het programma af met de aankondiging dat er tijdens de Formule 1 autoraces in Zandvoort rond de 1300 fietsen voor de verhuur worden aangeboden.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur.

%d bloggers liken dit: