Gratis clinic hardlopen bij Suomi

Gratis clinic hardlopen bij Suomi
© RTV Seaport / Karin Dobber

Wie zich wilt je voorbereiden op de Krinkels, de Pim Mulierloop of een ander hardloopevenement Of verantwoord wilt gaan hardlopen kan zich aanmelden bij atletiekvereniging Suomi. deze vereniging organiseert een gratis hardloop clinic aanstaande zondag 2 februari start 09.30 uur op de atletiekbaan in Santpoort-Noord.

Uit onderzoek is gebleken dat veel hardlopers zonder vakkundige training vaak met blessures te maken krijgen door verkeerd lopen of te veel hardlopen zonder de juiste opbouw. In deze clinic krijgen beginnende hardlopers meer te weten over de juiste hardlooptechniek, loopscholing, gerichte krachttraining en ontvangen een hardloopanalyse door middel van video opname.

Inschrijven kan via een mail te sturen aan: info@avsuomi.nl o.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer.
Meer informatie is te vinden op www.avsuomi.nl.