Genomineerden Sportgala Velsen bekend

De organisatie van het Sportgala heeft weer een groot aantal aanmeldingen mogen ontvangen van sporters die in 2019 fantastische prestaties hebben geleverd.

 Aan de jury,  bestaande uit Bram Diepstraten (wethouder sport), Friso Huizinga (Citymarketeer gem. Velsen),  Roberto Branco Martins (advocaat/juridisch adviseur sportrecht), Susanne Moerkerk (verslaggever IJmuider Courant), Corina Post (vakleerkracht bewegingsonderwijs), Frank Snoeks (Studio Sport), Melvin Schol (topsporter en trainer) en Pieter de Waard ( algemeen directeur SC Telstar) de moeilijke taak om uit de vele genomineerden te kiezen.

Het Sportgala wordt gehouden op vrijdag 28 februari in het Thalia Theater. Het gala is vrij toegankelijk. De presentator is voor het eerst dit jaar Jan van der Meulen.

 Kijk voor informatie en de genomineerden op www.sportgalavelsen.nl