Sound Healing Concert in ‘t Mosterdzaadje

Sound Healing Concert in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Joke Welboren weet als ervaren sound healer al tientallen jaren hoe zij het publiek met de helende frequenties van haar instrumenten kan verwonderen. Want dat je jezelf na een sound healing anders voelt is zeker. Vrijdag 24 januari om 20.00 uur komt deze Castricumse met o.a. haar kristallen klankschalen, klankpiramides, oceandrum en native flut naar ‘t Mosterdzaadje.

In combinatie van Mantra- en intuïtieve zang laat ze het publiek de helende werking van klank in een rustgevend Dreamtime Klankconcert in 432 hertz beleven. De klanken laten je op een innerlijke reis gaan.
Joke Welboren raadt aan wat warme en gemakkelijk zittende kleding aan te trekken. Een heerlijk begin voor jezelf in dit nieuwe jaar, relaxed het weekend in.