Hoge sopranen gezocht bij Lady’s Voice

Hoge sopranen gezocht bij Lady’s Voice
© RTV Seaport / PR

Lady’s Voice, een vocale groep van veertien vrouwen die woonachtig zijn tussen Castricum en Haarlem, is op zoek naar enkele hoge sopranen. De nummers die gezongen worden zijn veelzijdig: van pittige nummers tot lichte a cappella en close harmony muziek.

Vind je het leuk om op een uitdagend niveau  te zingen en heb je tijd om thuis te oefenen en een aantal malen per jaar op te treden? Dan ben jij degene die we zoeken. Probeer uit of Lady’s Voice bij je past!

Je bent welkom om een van onze repetitie-avonden bij te wonen. Elke dinsdag vanaf 20.00 uur wordt er gerepeteerd in Wijkcentrum De Stek in Velsen-Noord.

Voor meer informatie kun je appen of bellen met Annelies de Gelder: 06-2378 9611, of mailen via: info@ladysvoice.nl. Zie ook: www.ladysvoice.nl.