Nog vijf dagen voor aanmelden kampioenen Sportgala

Nog vijf dagen voor aanmelden kampioenen Sportgala
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

Net als voorgaande jaren organiseert Sportloket Velsen ook dit jaar het Sportgala van de gemeente Velsen. Tijdens dit feestelijke evenement worden de kampioenen uit 2019 gehuldigd en worden de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportmaster, gehandicapte sporter en sportploeg van het jaar uitgeroepen. Nieuw dit jaar is de uitreiking van de verenigingsprijs.

Nominaties moeten zaterdag 18 januari 2020 binnen zijn. Nominaties kunnen worden aangemeld via de aanmeldknop op de website van www.sportgalavelsen.nl. Op deze site staan de criteria waaraan de nominaties moeten voldoen.

Het Sportgala vindt plaats op vrijdag 28 februari 2020 in het Thalia Theater te IJmuiden.