Kerst radioprogramma van start

Kerst radioprogramma van start

Klokslag 12 uur startte bij RTV Seaport de live-kerstmarathon-uitzending. Tot 18 uur is een doorlopend programma te beluisteren aangevuld met de door de radiomakers van RTV Seaport samengestelde lijst met kerstmuziek.

Luisteraars zijn vanmiddag van harte welkom in de studio waar ze kunnen kennis maken met onze radiomakers en met hen te genieten van een aangekleed glaasje gl├╝hwein, een biertje of een frisje,

Verder wordt live verslag gedaan vanuit het Telstar stadion van de wedstrijd Telstar-Jong AZ en kunnen bezoekers kerstgroeten/wensen uitspreken, die live via de radio worden uitgezonden. Dat kan in de studio maar ook telefonisch via: 0255-577922. Of via de e-mail: nieuws@rtvseaport.nl

Kortom een aantrekkelijk programma voor iedereen. Kom naar de studio van RTV Seaport aan de Gerard Doustraat 40 in IJmuiden.