Jong talent in ’t Mosterdzaadje

Jong talent in ’t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Wonderkinderen zijn de wereld nog niet uit. Op vrijdag 20 december om 20.00 uur zijn twee grote jonge talenten te gast in ‘t Mosterdzaadje. Het zijn de violiste Vivian Giesbertz (16) en de pianiste Louisa Sophia Jefferson (14).

Voor de pauze speelt Louisa werk van Bach, Beethoven, Liszt en Chopin. Na de pauze zal Vivian, samen met de pianist Sergei Smirnov, werken laten horen van Bach, Beethoven, De Sarasate, Bloch en Prokofiev. De pianist Sergei Smirnov was zelf zo’n wonderkind. Hij werkt met deze jonge talenten samen en wil zijn bewondering voor hen delen met het publiek in ‘t Mosterdzaadje. Als opmaat voor het kerstfeest een concert vol verwachting.

‘t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord is vanaf een half uur voor aanvang geopend.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.