Promovideo Telstar Thuis in de Wijk

Promovideo Telstar Thuis in de Wijk

Terwijl de club al wekenlang toeleeft naar de bekerkraker tegen Ajax, de wedstrijd van het decennium voor de Witte Leeuwen, heeft de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk een nieuwe promovideo gemaakt.

De video, waarin de twee programma’s Walking Football voor 50-plussers en Playing for Success voor schoolkinderen centraal staan, is pas geleden vertoond tijdens een avond voor sponsors en relaties. Deze avond stond in het teken van de ambitieuze plannen van de Eerstedivisionist: in 2026, als de club 63 jaar bestaat, wil Telstar terug zijn in de Eredivisie.

Een moderner stadion met twee nieuwe tribunes op de kopse kanten, een vrouwenteam, een belofteteam én volop maatschappelijke activiteiten, dat zijn belangrijke de doelstellingen voor de komende jaren.  Onder het motto ‘betrokken en onverschrokken’ wil Telstar de meest eigenzinnige volksclub in de hoogste afdeling van het betaald voetbal worden.