Wordt Velsen de leukste kerstgemeente??

Wordt Velsen de leukste kerstgemeente??
© RTV Seaport / Dennis Gouda

De Stadsschouwburg Velsen was dit weekend vier keer tot de nok toe gevuld met enthousiast publiek dat gekomen was voor de jubileum uitvoering van de Grote Kerstshow. De verkiezing van Velsen tot de leukste kerstgemeente was het thema van de show.

Actuele anekdotes werden afgewisseld met wereldberoemde kerstsongs uitgevoerd door lokale solisten en een groot gelegenheidskoor. Koel Kids, dansers van dansstudio Michelle, de solisten en het koor hebben ook dit jaar onder leiding van Eline Schmidt en Koen van der Wel er weer een geweldige show van gemaakt.

De muzikale begeleiding was in handen van de Grote Kerstshow Big Band onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen. De Grote Kerstshow is in december niet meer weg te denken in de Stadsschouwburg Velsen. Er wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar een volgende editie.

De fotogalerij van RTV Seaport fotograaf Dennis Gouda geven een beeld van de Kerstshow 2019