Phoenix Trio in ’t Mosterdzaadje

Phoenix Trio in ’t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Zondag 8 december om 15.00 uur komen drie leden van het Phoenix Ensemble in de combinatie van cello, klarinet en viool met een bijzonder programma naar ‘t Mosterdzaadje. De musici zijn de Italiaanse klarinettiste Letizia Elsa Maulà, de Italiaans-Duitse celliste Sylvia Cempini en de Amerikaans-Nederlandse violist Ian de Jong.

Zij weten in deze spannende samenstelling werk uit te voeren van Mozart ( Divertimenti), Scarlatti ( sonate voor trio bewerkt) en Nicolas Barci ( Im Volkston).

Het ensemble is in 2017 in Rotterdam opgericht. De leden zijn professionele musici afkomstig uit Nederland, Duitsland en Italië. Veel verschillende combinaties van instrumenten en een uitgebreid repertoire maken dat dit Phoenix Ensemble zijn naam heeft gevestigd en volop concerten geeft in binnen en buitenland.

‘t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord is vanaf een half uur voor aanvang geopend.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk.