Hardloopfeest voor hele gezin

Hardloopfeest voor hele gezin
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Zondag 1 december kan jong en oud weer meedoen met de Run2Day Sinterklaasloop in Santpoort-Noord. Een uitdagende 10 km, een snelle 5 km of ren samen met je kind de 1,2 km. Na afloop ligt voor iedereen een overheerlijke verrassing klaar.

De Run2Day Sinterklaasloop is een hardloopfeest voor het hele gezin. Samen met de Pieten zingen en dansen de kinderen zich warm. Deze 1,2 km jeugdloop start om 10.45 uur en gaat over en rond de baan van AV Suomi.

Om 11 uur is het startschot van de 5 en 10 km. De start is vanaf AV Suomi en het parcours loopt langs de rand van de  Kennemerduinen. De 10 km heeft een sportieve uitdaging over de Bergweg in Bloemendaal. Je krijgt een startnummer met elektronische uitslag.

Inschrijven kan op de dag zelf in het clubhuis van AV Suomi, vanaf 09.45 uur tot maximaal 15 minuten van te voren. Voor meer informatie kijk op www.avsuomi.nl