De Sintshow: Één groot feest!

De Sintshow: Één groot feest!
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Eén groot feest, afgelopen zondag in de Stadsschouwburg Velsen. Dance Works verzorgde er de jaarlijkse uitvoering, waarin het ‘schoentje zetten’ dit keer centraal stond.

Niet alleen kinderen van DanceWorks, maar ook leerlingen van De Vliegende Hollander en de Pleiadenschool namen deel aan de theatervoorstelling. Zij hadden hun dansjes op school al ingestudeerd en voegden zich naadloos bij de groep, die daarmee totaal op ongeveer 185 kinderen kwam, variërend in leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Het publiek werd bij binnenkomst in het theatergebouw getrakteerd op sinterklaasliedjes, gespeeld en gezongen door Muziekschool IJmuiden.

De voorstelling, waarin het theaterspel werd verzorgd door stagiaires van het Nova College, afdeling theater, duurde een uur en was voor zowel de deelnemende kinderen als de hulpouders en het team van DanceWorks Velsen bijzonder geslaagd.

Tekst: Jutter/Hofgeest