NieuwsPunt met toelichting nieuwbouwplannen Driehuis

NieuwsPunt met toelichting nieuwbouwplannen Driehuis
Foto: RTV Seaport

Maandagavond 18 november kwam tijdens het live radioprogramma NieuwsPunt uitgebreid Ab Kraaijeveld, voorzitter namens het wijkcomité Driehuis-West, aan het woord. Vorige week viel namelijk een nieuwsbrief op de mat van alle Driehuizenaren waarin het wijkcomité grote zorg uitte over de 7 bouwplannen die op de plank liggen voor deze woonkern.

Verder is er gebeld met Johan Zwakman, voorzitter wijkplatform IJmuiden-Noord die een toelichting gaf over doelstellingen van Energiek Velsen en Sinterklaas werd gebeld om over zijn drukke agenda van de komende weken te praten.Uiteraard werd het programma afgesloten met het politiek commentaar over de Velsense gemeenteraad door verslaggever Gertjan Huijbens.

NieuwsPunt werd deze week gepresenteerd door Jim van der Eng en Netty Struijs en wordt herhaald op dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur.

%d bloggers liken dit: