Open dag bedrijfsschool Tata Steel

Dinsdag 19 november kunnen jongeren en degenen die een carrièreswitch richting techniek overwegen kennismaken met de bedrijfsschool van Tata Steel. Tijdens de Open Dag ben je welkom bij de Academy aan de Rooswijkweg in Velsen-Noord van 15 tot 20.30 uur. De opleidingen van Tata Steel staan nadrukkelijk open voor zij-instromers.

Leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten vertellen over de opleidingen en de carrièremogelijkheden. U kunt kennismaken met de nieuwste technologieën zoals 3D-printen, robotica en virtual reality. U kunt ook een kijkje te nemen bij de Technische Dienst of in een van de fabriek.

Aanmelden is niet nodig en als je het terrein op wilt voor een bezoek aan een van de fabrieken, is een geldig identiteitsbewijs nodig. Je moet dan wel 14 jaar zijn.

Voor informatie en inschrijven voor de opleidingen: www.tatasteeljobs.nl/leerlingen.