Dieter van Laar in NieuwsPunt

Dieter van Laar in NieuwsPunt

Dieter van Laar, één van de oprichters van het shantykoor het Staende Tuygh, is vanavond, maandag 11 november, te gast in het radioprogramma NieuwsPunt. Tussen 19 en 21 uur vertelt hij over de noodgedwongen opheffing van het koor en mooie verhalen over IJmuiden.

Daarnaast wordt er zoals elke week gebeld met Johan Zwakman van het wijkplatform IJmuiden-Noord en met Gerardo Eijbersen van de VVV, die tips geeft over de regionale uit-agenda van de komende week. En politiek verslaggever Gertjan Huijbens vertelt over de gevolgen voor de inwoners van Velsen inzake de vorige week donderdag door de gemeenteraad vastgestelde gemeentebegroting.

De uitzending wordt herhaald op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is daarnaast terug te luisteren via Uitzending Gemist op onze website.