Nova College Maritiem houdt reünie

Nova College Maritiem houdt reünie
© RTV Seaport / PR

Het Nova College Maritiem in IJmuiden (voorheen Maritiem Instituut IJmond, IJmond College) houdt een reünie op vrijdag 15 november van 19.00 tot 22.30 uur. Alle oud-studenten en alle (oud)medewerkers zijn welkom.

De reünie is vooral bedoeld om elkaar opnieuw ontmoeten, met elkaar herinneringen op te halen en om bij te praten. Ook kan iedereen de huidige opleidingsfaciliteiten bekijken, zoals het high voltage lokaal en de simulatoren voor de zeevaart en de binnenvaart. Nieuw en ook te bezichtigen is de studentenhuisvestiging op het terrein van de school: studeren en wonen aan zee. 

De reünie is bij het Nova College Maritiem aan de Kanaalstraat 7 in IJmuiden. Deelname kost 15 euro, contant of met pin te betalen bij binnenkomst. Wie wil komen, moet zich voor 8 november aanmelden via een mail aan maritiemalumni@novacollege.nl.