Sociaal Wijkteam in de Bibliotheek Velsen

Sociaal Wijkteam in de Bibliotheek Velsen
© RTV Seaport / PR

Het Sociaal Wijkteam Velsen is er voor u. Heeft u een vraag over zorg, welzijn, wonen, financiën of vrije tijdsbesteding en weet u het antwoord niet? Kom dan eens bij ons langs tijdens het informatiepunt. Daar zitten we klaar om samen met u het antwoord op uw vraag te vinden. Mocht het nodig zijn, dan maken we met u een afspraak (voor een huisbezoek).

Sociaal Wijkteam IJmuiden Noord-Zuid zit vanaf 17 oktober elke donderdag in de bibliotheek aan het Dudokplein van 11.00 – 12.00 uur. Naast dit informatiepunt zijn er nog twee in Velsen: Velserbroek: elke dinsdag 12.00 – 13.00 uur Stichting Buitengewoon, Galle Promenade 70 en Velsen – Noord: elke woensdag 11.30 – 12.30 uur Wijkcentrum De Stek, Heirweg 2.