Thema recreatie tijdens Citymarketingcafé

Thema recreatie tijdens Citymarketingcafé
Foto RTV Seaport/PR

Citymarketing .IJmuiden organiseert voor bezoekers, bewoners en bedrijven donderdag 10 oktober van 17.00-19.00 uur een citymarketingcafé in het kerkje aan de Helmstraat met als thema recreatie in Velsen.

Wat doen inwoners in uw vrije tijd? Fietsen, wandelen of misschien wel windsurfen? Welke kansen zien ondernemers? In de gemeente Velsen zijn volop recreatiemogelijkheden, maar waar zijn de Velsenaren echt trots op? Over deze en andere vragen gaat deze bijeenkomst.

De aftrap van het citymarketingcafé wordt verricht door boswachter Theo Brouwer van Recreatie Noord-Holland (foto). Hij vertelt over de vele recreatiemogelijkheden in Spaarnwoude en de andere delen van Velsen, zoals Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de buitenplaatsen en het IJmuiderstrand.

Het citymarketingcafé heeft een informeel karakter. Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl. De toegang is gratis. De belangrijkste uitkomsten worden door de gemeente Velsen gebruikt voor het Economisch Programma voor de komende jaren.