Rabobank IJmond verdeeld 60.000 euro

Rabobank IJmond heeft maandagavond 60.000 euro verdeeld over 140 verenigingen en stichtingen uit de regio. Dat gebeurde op de eerste Rabo ClubSupport Uitreikingsavond in de Stadsschouwburg Velsen. Vijf clubs gingen naar huis met 2.000 euro, zes met 1.000 euro.

De zes clubs met de meeste stemmen ontvingen een cheque van 1.000 euro. Dat waren KWF Kankerbestrijding afdeling Velsen, Reddingsbrigade Heemskerk, ADO’20, IJmuider Reddingsbrigade, Hospicegroep Midden-Kennemerland en Openluchtzwembad De Zien.

De gelukkigen in een bepaalde categorie waren SV Wijk aan Zee (duurzaam en innovatie), Stichting Speeliomare (investeren in de jeugd), IJRB (trainen en opleiden), Hospicegroep Midden-Kennemerland (zorg en welzijn van anderen) en Paardrijden Gehandicapten In het zadel (verbeteren van faciliteiten en materialen). Deze clubs krijgen 2.000 euro bijgeschreven op hun rekening.