Concert Christelijk Mannenkoor IJmuiden

Concert Christelijk Mannenkoor IJmuiden
Foto RTV Seaport/PR

Het Christelijk Mannenkoor IJmuiden geeft op zondagmorgen 29 september om 10.00 uur een concert onder leiding van de dirigent Ary Rijke tijdens de eucharistieviering in de Oud-Katholieke Engelmunduskerk aan de Koningin Wilhelminakade in Oud-IJmuiden.

Het Christelijk Mannenkoor IJmuiden is opgericht in 1953 en heeft in de loop der jaren een veelzijdig en meertalig repertoire opgebouwd, variërend van het geestelijk lied tot eigentijdse composities en delen uit opera’s en musicals.

Het koor treedt op bij diverse zowel plaatselijke als regionale gelegenheden zoals zangavonden, koffieconcerten en korenfestivals. Verder zijn er optredens in woonzorgcentra en tijdens kerkdiensten waarbij medewerking wordt verleend door instrumentale en/of vocale solisten of ensembles.