Thuis in de Toekomst

Thuis in de Toekomst

De gemeente stimuleert inwoners om langer zelfstandig te blijven wonen, maar wat is daarvoor nodig? Daarom wordt op zaterdag 28 september van 11.00-16.00 uur de Markt Thuis in de Toekomst georganiseerd in het gemeentehuis van Velsen. Op deze markt zijn ruim 40 lokale organisaties aanwezig om informatie geven.

Bezoekers kunnen een kopje koffie drinken met de wethouder van welzijn, zorg en volksgezondheid Marianne Steijn en deelnemen aan de Dudok rondleiding door het gemeentehuis. Verder is er een lezing ‘tussen Vuur- en Schreierstoren’ Cor Oudendijk, de voormalig havenmeester van Amsterdam en zijn er diverse muzikale optredens.

De Markt Thuis in de Toekomst Velsen is een initiatief van de gemeente Velsen, samenwerkende ouderenbonden, diverse maatschappelijke organisaties en woningcorporaties.
Informatie een aanmelden voor deelname aan de excursie: www.marktthuisindetoekomst.