Rooswijk gastheer landelijke G-Honkbaldag

Rooswijk gastheer landelijke G-Honkbaldag
© RtV Seaport / PR

Zaterdag 28 september is Rooswijk gastheer van de landelijke Dirk Kuijt Foundation G-honkbaldag. Teams uit het hele land komen deze dag naar het sportpark in Velsen-Noord. Het toernooi wordt georganiseerd door de Koninklijke Baseball & Softballbond.

G-honkbal is een aangepaste vorm van honkbal, waardoor het bijzonder geschikt is voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking. Er wordt gekeken naar individuele mogelijkheden, vaardigheden en persoonlijke wensen. De G-honkbaldag bij Rooswijk belooft voor de deelnemers en toeschouwers een sportieve, maar vooral leuke dag te worden.

De eerste bal wordt om 11 uur gegooid door de wethouders sport van de gemeente Velsen en Beverwijk, Bram Diepstraten en Haydar Erol. Na deze symbolische aftrap start het toernooi.

Toeschouwers zijn welkom en de toegang is gratis. Meer informatie op www.rooswijk.nl.