Open dag Tiny Houses

Open dag Tiny Houses
© RTV Seaport / PR

Op een unieke plek in IJmuiden vormt zich een duurzaam dorp met Tiny Houses. De 7 Tiny Houses van Basecamp IJmuiden zijn sinds afgelopen zomer te boeken als bijzondere overnachtingsplek. Basecamp IJmuiden is een plaats waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe woonvormen en duurzaamheidstoepassingen. Zondag 29 september is er van 14 tot 17 uur een open dag en zijn de Tiny Houses van binnen te bekijken.

Basecamp IJmuiden is een tijdelijk initiatief en is onderdeel van FabCityNature. Een organisatie die de aankomende vijf jaar verschillende duurzaamheidstoepassingen in het gebied onderzoekt en test. Dit om de potentie van het gebied te verkennen als voorloper van de permanente gebiedsontwikkeling. De komende tien jaar zal hier een duurzaam buitendijks kustdorp verrijzen.

Ook benieuwd? Kom kijken bij Basecamp IJmuiden en meld je aan via: opendagbasecamp-ijmuiden.eventbrite.nl.

%d bloggers liken dit: