De kunst van het troosten

De kunst van het troosten
© RTV Seaport / PR

Twintig jaar geleden startte Alice Loeters met persoonlijke uitvaartzorg. Zij was daarmee een van de eerste pioniers in deze regio. Het was een reactie op de gangbare standaard-uitvaart. Deze uitvaarten waren veelal niet persoonsgericht en leken daarom erg op elkaar. Als tegenhanger ontstond de persoonlijke uitvaart.

Zondag 29 september wordt dit gevierd in de Naaldkerk in Santpoort-Noord. Vanaf 13.30 uur inloop en om 14.00 uur start het programma dat in het teken staat van de kunst van het troosten. Naast live gezongen troostliederen houdt Hella van der Wijst een lezing over troost. Na afloop is er een borrel.  Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg wil hiermee iedereen bedanken die in de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben gegeven om ons toe te laten op zo’n kwetsbaar moment.

Graag opgeven via info@aliceloeters.nl of via 0255-517452.