Weense pianoconcerten in ’t Mosterdzaadje

Weense pianoconcerten in ’t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / Jaco van Houselt

Zondag 22 september om 15.00 uur brengt pianist Wouter Harbers een strijkkwartet mee om samen Weense pianokwintetten uit te voeren. Muziek van Mozart, Beethoven en Haydn. Het wordt een uniek programma vol feestelijke pianoconcerto’s uit Wenen.

Van Mozarts lichtvoetige Romance, via een ontroerend Adagio van Beethoven naar een dansende Rondo all’ Ungarese. Tot slot het volledige Pianoconcerto in D (nr. 11) van Haydn. Beleef samen met dit enthousiaste ensemble een vrolijke zondagmiddag in Wenen.

Pianist Wouter Harbers is een veelgevraagd musicus met een missie: ‘pianomuziek toegankelijk maken voor een breder publiek’. Dit seizoen werkt hij intensief samen met het Bach Quartet.

Met Irina Mouradiants en Christina Knoll- viool, Davita Laseur – altviool en Magrita Rondeel-cello