Parksessie Velserbeek in teken van Monumentendag.

Parksessie Velserbeek in teken van Monumentendag.
Foto RTV Seaport

Ook in park Velserbeek werd zaterdag 14 september Open Monumentendag 2019 gevierd met het thema ‘Plekken van plezier’; over locaties waar mensen voor hun plezier en mét plezier naartoe gingen en gaan. In het kader daarvan vond daar de laatste parksessie Velserbeek van het seizoen plaats.

Hoe hebben mensen zich in de loop van de eeuwen vermaakt? Welke monumenten zijn daarvoor het decor of podium geweest? Zo is ook de muziektent in Velserbeek een monument en vroeg de gemeente Velsen de organisatie om op monumentendag een mini Parksessie te organiseren. En met succes. Onder een lekker zonnetje genoot het toegestroomde publiek vanaf een picknickkleedje van de verschillende optredens.

De organisatie van Parksessie Velserbeek is zeker van plan het evenement een vervolg te geven in 2020.