Openingsweekend Stadsshouwburg Velsen

Openingsweekend Stadsshouwburg Velsen
© RTV Seaport / Ron Pichel

De Stadsschouwburg Velsen opent het nieuwe seizoen in festivalsfeer voor jong en oud. In een afwisselende theatertiendaagse komen alle theatergenres aan bod. Toptheater in alle soorten en maten.

De feestelijke seizoensopening start in het weekend van zaterdag 14 september en zondag 15 september. Met theater, rondleidingen incl. demonstraties van de theatertechniek, live-muziek, kinderactiviteiten, een buitenbar en eetkramen. In het theater en buiten op het plein.

Zondagmiddag wordt het startschot van het nieuwe seizoen gegeven met de succesvoorstelling Woiski vs. Woiski, het bejubelde Surinaams-Nederlandse theaterspektakel van het gerenommeerde theatergezelschap ORKATER. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk.