Op ontdekkingstocht door het Uilenbos

Op ontdekkingstocht door het Uilenbos
© RTV Seaport - Ton van Steijn

Op zondag 15 september organiseert het IVN Zuid-Kennemerland een leerzame bosexcursie in Spaarnwoude, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. De kids gaan lekker wandelen door het Uilenbos en meteen meer over de natuur ontdekken. Onderweg komen ze de meest interessante stukjes natuur tegen! Zoals een oude boomgaard, paddenstoelen, molshoopjes en vogels.

De gidsen vertellen het een en ander maar de kinderen worden aangemoedigd om vooral ook vragen te stellen. Wilt u uw kind een superdag geven en meer leren over de natuur? Dan is hij of zij van harte welkom tijdens deze activiteit. De excursie is enkel bedoeld voor kinderen. Ouders gaan niet mee.

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. De groep verzamelt om 12.00 uur bij de receptie van Boerderij Zorgvrij (Genieweg 50, Velsen-Zuid). De activiteit zal ongeveer 1 uur duren. Meer informatie via Hans Smits, tel. 023-5848789 of kijk op www.ivn.nl/zuidkennemerland.