Revolve in ’t Mosterdzaadje

Revolve in ’t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Musici van het Residentie Orkest en een jazz-zangeres spelen op vrijdag 13 september om 20.00 uur in ‘t Mosterdzaadje de try-out van hun muziekvoorstelling ‘De Hoofdpersoon’.

Muziek op het snijvlak van klassiek, pop en jazz omlijsten filosofische en poëtische teksten. Vier professionele en veelzijdige musici, belichten de verschillende kanten van emoties.

De muziekgroep Revolve bestaat uit Justyna Briefjes (viool), Natasza Kurek (stem), Petra Wolters (piano, fagot, fluit, duduk) en Roelof Meijer ( contrabas, gitaar, basgitaar, ukelele, mandoline.) Oprichter van Revolve is Roelof Meijer, contrabassist bij het Residentie Orkest en docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Liefhebbers van klassiek, jazz, pop en wereldmuziek komen aan hun trekken, maar ook zij met interesse in poëzie en literatuur.