Uitzwaaiactie Britten gaat gewoon door!

Uitzwaaiactie Britten gaat gewoon door!
Foto RTV Seaport/PR

Of er nu uitstel van de Brexit komt of niet. De inmiddels landelijk bekende uitzwaaiactie van de Britten op het strand van Wijk aan Zee op donderdag 31 oktober gaat gewoon door.

Dat vertelde organisator Ron Toekook uit Beverwijk in het live radioprogramma GeerAkkoord van woensdagavond bij Seaport FM (onderdeel van RTV Seaport). Terwijl aan de andere kant van de Noordzee nog druk wordt beraadslaagd over uitstel van de Brexit, meldde Toekook dat het evenement sowieso doorgaat.

“Wij willen de Britten een hart onder de riem steken. Het zijn voor hen roerige tijden en wij willen onze warme gevoelens overbrengen”. Over de exacte boodschap gaat Toekook en zijn organiserende team nog nadenken. “Die Brexit gaat waarschijnlijk nog maanden duren, maar de uitzwaaiactie gaat door! Wij houden gewoon van die Britten!”

Het programma GeerAkkoord wordt herhaald op vrijdag 6 september van 14.00-16.00 uur via FM 107.8 of de website van RTV Seaport.