VZV ontvangt Nederlands waterpoloteam

VZV ontvangt Nederlands waterpoloteam

Donderdag 29 augustus 2019 ontvangt de Velser Zwemvereniging (VZV) het Nederlands Heren waterpoloteam in zwembad De Heerenduinen. Het Nederlands Heren waterpolo team is volop in voorbereiding voor de Olympische spelen van Tokio in 2020. Tijdens deze voorbereiding voor kwalificatie gaat TeamNL langs bij verschillende zwem- en waterpoloverenigingen. Zo ook bij VZV

Met behulp van Hoofdsponsor ENGIE services is een aantrekkelijk programma bedacht met aandacht voor techniek en ontwikkeling van het waterpolo voor de jeugd en senioren. Tijdens het bezoek is er ook gelegenheid om de spelers vragen te stellen en met ze op de foto te gaan. Aan het eind van de dag vindt er een oefenwedstrijd plaats tussen heren 1 van VZV en TeamNL.

Bekijk het volledige programma op www.velserzwemvereniging.nl/…/programma-van-team-nl-bij-vzv…