Culturele informatie in de bibliotheek

Woensdag 28 augustus vanaf 19 uur is er een culturele informatieavond in het theater van de bibliotheek in samenwerking met KunstForm en Volksuniversiteit Velsen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren deze organisaties de workshops, lezingen en cursussen voor het nieuwe seizoen. Deze avond zijn er experts op diverse gebieden om uitleg te geven.

Je kunt in de bibliotheek terecht voor een serie van lezingen, van duurzaamheid tot Young Adults literatuur, voor een cursus digitale vaardigheden, rechtsadvies, voorlezen, taalontwikkeling en nog veel meer. De Volksuniversiteit Velsen heeft een gevarieerd programma met veel talen op diverse niveaus, maar ook creatieve lessen zoals mozaïek of art journal.

Ook zullen docenten van KunstForm aanwezig zijn met uitleg over diverse workshops, over kunsteducatie en de danslessen bij Danceworks.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekvelsen.nl