Open Tuindagen bij ATV De Hofgeest

Open Tuindagen bij ATV De Hofgeest
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 10 augustus van 12 tot 18 uur en zondag 11 augustus van 11 tot 16.30 uur is iedereen welkom tijdens de Open Tuindagen van Amateur Tuinders Vereniging De Hofgeest in Santpoort-Noord.

Al 30 jaar wordt hier met veel plezier getuinierd en groente gekweekt op ruim 130 volkstuinen. Op beide dagen zijn verschillende tuinen opengesteld en vertellen leden graag over het wel en wee van het tuinleven in deze oase van rust.

Er is een ruim overdekt terras op het feestelijke centrale plein, waar ook activiteiten plaatsvinden en producten van allerlei aard worden verkocht.  Daarnaast is er een wijnproeverij.

Aangeraden wordt om op de fiets te komen. In verband met wegwerkzaamheden aan het spoorviaduct kan gemotoriseerd verkeer vanuit IJmuiden het complex alleen bereiken via de Stationsweg/Parkweg en de Rijksweg.  ATV De Hofgeest is gevestigd aan het Spekkenwegje 2.