Uitslag ringsteken Dorpsfeest Santpoort

Uitslag ringsteken Dorpsfeest Santpoort
© RTV Seaport / Joost Wouters

Ringsteken kon ook dit jaar weer op veel deelnemers rekenen. Dinsdag 30 juli werd de wedstrijd gehouden. De uitslagen hieronder zijn de pogingen op de fiets en met de scootmobiel.

Op de fiets tot en met 9 jaar waren 62 deelnemers. De hoofdprijs, een nieuwe fiets, ging naar Melody Rem. Op de twee plaats eindigde Mik van den Bos en Eline Hoogeboom werd derde. De prijs voor het schoonste geheel werd gewonnen door Lotte de Jong. Elise Koers, die geheel in Royal Ascot style gekleed was en Jens van den Belt (pechprijs) kregen beide een grote knuffelbeer.

Tot en met 15 jaar, 82 deelnemers vielen de prijzen te beurt aan Julius Pouw (1e), Seb Voeting (2e) en Eline Wiegand (3e). De prijs voor het schoonste geheel werd gewonnen door Lars van Banning. De premies waren voor Lily Reuringen, die geheel in Royal Ascot style gekleed was, David Schoonakker en Diaya Westphal.

Met de scootmobiel waren acht deelnemers waarvan Els Vlieland er met de eerste prijs vandoor ging. Jaap Steegemeier werd tweede en Marian en Alfres Buis eindigden op de derde plaats. De prijs voor het schoonste geheel ging naar Hans Voorting alias Sir Johannes. Arie van Schooten, Frans Snijders, Miranda Klepper en Art Groot zijn de deelnemers die plaats 5 t/m 8 bezetten.